23 Temmuz 2009 Perşembe

Eylül büyüyor…:o)

Eylül büyüyor…:o)

Günler nasıl geçiyor insan hiç anlamiyor. Kucucuk minicikti, bir ses cikarttiginda nasil da heyecanlanirdik..40 günlük olsa, 3 ayi dolsa, haydi 6 ayi bir bitse, kati gidalara baslasa, kendi oturabilse, birkac kelime soylese, disleri ciksa derken derken hepsi oluverdi..5,5 aylıkken ilk dislerini cikartti simdilerde “ anne,baba, gel gel,kalk,geldim” gibi kelimeler soyluyor, yeni yeni yattigi yerden kendi kalkip oturuyor, oturdugu yerden tutunarak ayaga kalkiyor..

Simdi kizim 9,5 aylik:o) Ben calistigim icin annem buyutuyor Eylul’u hem de en iyi sekilde
Uykulari hala tam bir duzende degil, aslinda kendi icinde bir duzeni var ama tek kotu yani geceleri sık uyanabiliyor, asinda uyanmiyor da mizildiyor..Tabi benim kalkip yanina gitmem gerekior..Eylul 2,5 ayliktan beri kendi odasinda yatiyor, kendi yataginda cok mutlu, ozgurlugune rahatina pek duskun..Yemekler konusunda iyi aslinda, bazen inatciliktan agzini kilit yapabiliyor ama sonra inadindan vazgecip yemeklerini bitiriyor..Puturlu yemeklere basladik, catalla ezerek veriyoruz yemeklerini., zaten hic blender kullanmadik, kevgir veya tel suzgec yaptik..

Simdi de 1 yasinda olsa, yuruse diyorum..Ne kadar da az kaldi dogumgunune cok heyecanliyim kizimin ilk yas gunu icin, sabirsizlikla bekliyorumm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder